© Παναγιώτης Ξαξίρης / Click στη φύση / LIFE-IP 4 NATURA
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2022

Μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες της χρονιάς που πέρασε, παραμείναμε αφοσιωμένοι στην αποστολή μας: στην ανάγκη να συνυπάρξουμε πιο αρμονικά και ισορροπημένα με την φύση από την οποία άλλωστε εξαρτάται το μέλλον μας. Αλλού κερδίσαμε μάχες, αλλού πάλι δεν τα καταφέραμε. Σε κάθε περίπτωση, το παλέψαμε μαζί, πάντα με την δική σας βοήθεια και συμμετοχή για την οποία είμαστε πραγματικά ευγνώμονες. Τώρα που η ανάγκη για σημαντικές αλλαγές είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.

- Δημήτρης Καραβέλλας, γενικός διευθυντής WWF Ελλάς
Το 2022 με μια ματια

53 ΔΡΑΣΕΙΣ

2.100 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 35.000 ΠΟΛΙΤΩΝ

 

3 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΔΑΔΙΑΣ

Στο δάσος της Δαδιάς δουλεύουμε εδώ και 30 χρόνια, με σκοπό την προστασία των απειλούμενων ειδών και οικοτόπων, την ανάδειξη καλών πρακτικών και την προώθηση της συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
© Andrea Bonetti / WWF Ελλάς
ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ NATURA 2000

Μια μεγάλη νίκη για την προστασία των περιοχών Natura 2000 επετεύχθη με τη σημαντική συμβολή πολιτών και άλλων περιβαλλοντικών οργανώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
© Σάββας Μιχαηλίδης / Click στη φύση / LIFE-IP 4 NATURA
ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

Το «Υιοθέτησε μια παραλία» αποτελεί ένα σύστημα παρακολούθησης της παράκτιας ρύπανσης, με βάση τα επιστημονικά πρωτόκολλα και πρωταγωνιστές τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
© Andrea Bonetti / WWF Ελλάς

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Χάρη στη γενναιοδωρία των υποστηρικτών μας, καταφέρνουμε και κάνουμε πραγματικότητα τη δράση μας για την προστασία του περιβάλλοντος. Βασικό συστατικό της σχέσης μας μαζί τους είναι η διαφάνεια. Σε αυτό το πλαίσιο, κοινοποιούμε τα οικονομικά στοιχεία των εσόδων μας. 

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό μας είναι ο λόγος που συνεχίζουμε να δίνουμε μεγάλες και μικρές μάχες για τη διατήρηση του φυσικού μας πλούτου.

NEWSLETTER