ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ | WWF

ΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕ

© Ιάσονας Κάντας / WWF Ελλάς

GREENSPACES

Το "Greenspaces" είναι μία δωρεάν εφαρμογή, πρώτη στο είδος της σε Ελλάδα και Ευρώπη, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να «χτίσουν» τον μεγαλύτερο συμμετοχικό χάρτη πρασίνου των ελληνικών πόλεων, καταγράφοντας και αξιολογώντας πάρκα με μοναδικό εργαλείο το κινητό τους.

μαθε περισσοτερα

finprint

Καταναλώνοντας τα σωστά είδη ψαρικών, μπορείς να συμβάλλεις στον περιορισμό των εκπομπών CO2. Έλα να «ψαρέψεις» με το WWF και μάθε πώς οι επιλογές σου επηρεάζουν το κλίμα...

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ

οικοσκοπιο

Το Οικοσκόπιο είναι μια διαδικτυακή χαρτογραφική εφαρμογή που στόχος της είναι να προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη ή φορέα άμεση, έγκυρη και κατανοητή πληροφορία για το περιβάλλον της χώρας μας.

δες την εφαρμογη

Οικοσκοπιο Kids

Στο Οικοσκόπιο Kids τα παιδιά θα εξοικειωθούν με την έννοια του χώρου, θα διατρέξουν τον ελληνικό χάρτη αναγνωρίζοντας λίμνες και δάση, θα οξύνουν την παρατηρητικότητα και τις αισθήσεις τους γνωρίζοντας απειλούμενα αλλά και χαρακτηριστικά είδη και παίζοντας, θα αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις για το περιβάλλον.

δες την εφαρμογη

Ο γυρος του κοσμου σε 80 ερωτησεις

Ο γύρος του κόσμου σε 80 ερωτήσεις είναι ένα σύγχρονο, διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους αν και έχει σχεδιαστεί κυρίως για παιδιά και εφήβους ηλικίας 8-15 ετών.

ΠΑΙΞΕ εδω