ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ | WWF
© Andrea Bonetti / WWF Ελλάς

ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΜΑΣ

Μαζί διεκδικούμε ένα μέλλον όπου ο άνθρωπος θα ζει σε αρμονία με τη φύση.

Μερικά από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα του WWF Ελλάς μέχρι σήμερα έχουν προκύψει μέσα από τη στήριξη που πρόσφεραν χιλιάδες άνθρωποι στις εκστρατείες μας. Η προστασία που εξασφαλίζουμε εδώ και 30 χρόνια στη θαλάσσια χελώνα καρέτα έχει, μέχρι σήμερα, τη «σφραγίδα» όλων των ανθρώπων που μας στήριξαν τότε, ώστε να αγοράσουμε την έκταση γύρω από την παραλία των Σεκανίων στη Ζάκυνθο.

Μέσα από εκστρατείες έχουμε καταφέρει επίσης, πολλές φορές, να προστατέψουμε τα δάση και τις παραλίες μας από αυθαιρεσίες, αποτρέποντας νομοσχέδια που θα ήταν επιζήμια για το περιβάλλον.

Όλες οι εκστρατείες μας, έκτακτες ή μη, σύντομες ή μεγαλύτερες σε διάρκεια, έχουν κάτι κοινό: αποτελούν σημεία συνάντησης. Είναι οι «χώροι» όπου συναντιόμαστε και ένας τρόπος για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας.

Έχοντας στο επίκεντρο της δράσης μας τη φύση και τον άνθρωπο, προωθούμε τις θέσεις μας με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Με σεβασμό προς όσους και όσες μας στηρίζουν, παίρνουμε πρωτοβουλίες και παρεμβαίνουμε δημόσια, με επιχειρήματα που είναι πάντα επιστημονικά τεκμηριωμένα.

Με τις εκστρατείες μας στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό σου και δίνουμε δύναμη στη φωνή σου. Στηρίζοντας τις εκστρατείες μας στέκεσαι έμπρακτα στο πλευρό του WWF Ελλάς και δυναμώνεις τη δική μας φωνή.

VOICE FOR THE PLANET

Η παγκόσμια πλατφόρμα του διεθνούς δικτύου του WWF. Εδώ μπορείς να ενώσεις τη φωνή σου με τις φωνές εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον κόσμο, για να διεκδικήσουμε μαζί ένα μέλλον αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπου και φύσης.

Μαζι για τα δαση! #Together4Forests

Αυτή τη στιγμή έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε την καταστροφή των δασών. Θέλουμε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να προστατέψει τα δάση και το μέλλον μας, ΤΩΡΑ!