© Andrea Bonetti / WWF Ελλάς
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΕ ΕΙΔΟΣ/ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Βοηθήστε μας να μειώσουμε τα λειτουργικά μας έξοδα!

Είναι πολλές οι περιπτώσεις όπου οι ανάγκες λειτουργίας μας καλύπτονται από δωρεές σε είδη ή υπηρεσίες από επαγγελματίες και επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμβάλουν στον αγώνα μας.

Η δωρεάν φιλοξενία μηνυμάτων στα ΜΜΕ, η παροχή διαφημιστικών υπηρεσιών, η δωρεάν εκτύπωση εντύπων και η παραχώρηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού είναι κάποια από τα παραδείγματα μέσα από τα οποία καταφέρνουμε να μειώσουμε σημαντικά τα λειτουργικά μας έξοδα.

Εάν και εσείς επιθυμείτε να προσφέρετε είδη ή υπηρεσίες μέσα από τη επιχείρησή σας ή την επαγγελματική σας ιδιότητα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υπεύθυνη δωρεών σε είδη ή υπηρεσίες:
Τόνια Αράπογλου, t.arapoglou@wwf.gr, 2103314893

Δωρεές σε είδος/υπηρεσία

 

Bestprice.gr
www.bestprice.gr

Το BestPrice.gr ασπάζεται το σύνθημα της WWF "Υιοθέτησε ένα καλύτερο μέλλον" και υποστηρίζει το πρόγραμμα της συμβολικής υιοθεσίας ενός απειλούμενου με εξαφάνιση είδους, μέσω της ενότητας BestPrice Give

Blue Star Ferries
www.bluestarferries.com

Η εταιρεία Blue Star Ferries παρέχει έκπτωση 50% στα εισιτήρια από και προς τη Σύρο, το κέντρο δράσεων του θαλάσσιου προγράμματος CYCLADES LIFE.

Entersoft
www.entersoft.gr

Η εταιρεία Entersoft παρείχε έκπτωση 50% στο αρχικό κόστος αγοράς, παραμετροποίησης και εγκατάστασης του πληροφοριακού συστημάτος της οργάνωσης (EBS).

Graal Digital Creations
www.graal.gr

Η εταιρεία προσφέρθηκε να μετατρέψει δωρεάν τα τηλεοπτικά σποτ του WWF Ελλάς για προβολή στον κινηματογράφο.

ΔΙΚΕΜΕΣ
www.cyathens.org

To Διεθνές Κέντρο Ελληνικών και Μεσογειακών Σπουδών (ΔΙΚΕΜΕΣ) μας παραχώρησε αίθουσα για την πραγματοποίηση σεμιναρίου με τίτλο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ» για τις ημερομηνίες 6, 19 και 20/11/2015.

IKEA
www.ikea.gr

H ΙΚΕΑ προσφέρθηκε να ντύσει το κατάστημα panda shop με όλα τα απαραίτητα έπιπλα για τον ένα μήνα λειτουργίας του. Στήριξε ακόμα το φεστιβάλ «panda με μέσα» δωρίζοντας τις κορνίζες για την έκθεση γελοιογραφίας.

Θ. Αρβανίτης Tone Studio

Η εταιρεία επιμελήθηκε ηχητικά τα τηλεοπτικά σποτ του WWF Ελλάς.

KNAUF
www.knauf.gr

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε., η οποία ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για τη δωρεάν διάθεση γυψοσανίδων και συμπληρωματικών υλικών. Τόσο η προθυμία των ανθρώπων της Knauf όσο και η καλή συνεργασία μαζί τους, συνέβαλαν στην άμεση διαμόρφωση των νέων γραφείων του WWF Ελλάς, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

NEL Lines
www.nel.gr

H Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου ανταποκρίθηκε θετικά σε σχετικό αίτημα του WWF Ελλάς και προσέφερε τα έξοδα μετακίνησης δύο ερευνητών του WWF Ελλάς και ενός οχήματος, προκειμένου να γίνει καταγραφή και μελέτη της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς που έπληξε τη νήσο Χίο στις 18 Αυγούστου 2012.

MARS
www.mars.com

O όμιλος MARS, με μάρκες στην κατηγορία των τροφών κατοικιδίων όπως PEDIGREE®, ROYAL CANIN® και WHISKAS®, δεσμεύεται να αναλάβει για την περίοδο 2015-2017 το κόστος της διατροφής και της κτηνιατρικής φροντίδας του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου/ανιχνευτή για δηλητηριασμένα δολώματα ΚΙΚΟ. Ο KIKO είναι πολύτιμος συνεργάτης της ομάδας WWF που δραστηριοποιείται για την προστασία του ασπροπάρη σε Έβρο και Ροδόπη.

meta|φραση
www.metafrasi.edu.gr

Εθελοντική εργασία σε μεταφράσεις των κειμένων της ιστοσελίδας μας από σπουδαστές και απόφοιτους του κέντρου μεταφραστικών σπουδών Μετάφραση.

Microsoft
www.microsoft.gr

Η Microsoft Ελλάς ΑΒΕΕ προσέφερε στο WWF Ελλάς δωρεάν άδειες λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Moosend
www.moosend.com

Η εταιρεία Moosend παρέχει έκπτωση 36% στις υπηρεσίες email marketing που προσφέρει στo WWF για την αποστολή ενημερωτικών newsletters σε υποστηρικτές και φίλους της οργάνωσης.

Ορφανός Μιχάλης ΑΕΒΕ
www.orfanosm.gr

Η πολυετής συνεργασία με την εταιρεία Ορφανός οδήγησε στην αυθόρμητη πρόταση εκ μέρους των ιδιοκτητών της να αναλάβουν τη δωρεάν εκτύπωση διάφορων εντύπων της οργάνωσης. Από το Σεπτέμβριο 2008 έχουν αναλάβει τη δωρεάν εκτύπωση του περιοδικού μας «Ζωντανός Πλανήτης» καθώς και μεγάλο αριθμό ενημερωτικών φυλλαδίων για τις ανάγκες του τμήματος εξεύρεσης πόρων.

Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company
meatcompany.gr

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος LIFE RE Vultures, που υλοποιεί μαζί με μία σειρά εταίρων το WWF για την προστασία των σπάνιων αρπακτικών σε Έβρο και Ροδόπη, η επιχείρηση Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company δεσμεύεται για την περίοδο 2019-2021 να αδρανοποιεί δωρεάν τα ζωικά υπολείμματα από τις ταΐστρες των γυπών που λειτουργούν στην Κοιλάδα του Κομψάτου.

Piranha Studio
www.piranhastudio.gr

To Piranha Studio παρέχει δωρεάν την παραγωγή και ηχογράφηση των ραδιοφωνικών μας μηνυμάτων.

Praktiker
www.praktiker.gr

Η εταιρεία Praktiker στηρίζει το πρόγραμμα «Καλύτερη Ζωή» προσφέροντας προϊόντα για τους διαγωνισμούς και τα φεστιβάλ που διοργανώνονται όπως το διαγωνισμό κατασκευών DIY, το διαγωνισμό αστικών λαχανόκηπων και τα φεστιβάλ επαναχρησιμοποίησης «Δες το αλλιώς» και «επίμονος κηπουρός στην πόλη».

Σκλαβής Film Lab.Co

Η εταιρεία προσφέρθηκε να μετατρέψει δωρεάν τα τηλεοπτικά σποτ του WWF Ελλάς για προβολή στον κινηματογράφο.

Tribe

Από το 2006 η εταιρεία Tribe έχει αναλάβει τη δωρεάν παραχώρηση των υπηρεσιών της για τη δημιουργία και υλοποίηση των επικοινωνιακών αναγκών του WWF Ελλάς. Παραδείγματα της δουλειάς που έχει γίνει από αυτή τη συνεργασία είναι η επικοινωνία της εκστρατείας «Το κλίμα είναι στο χέρι σου» και η καμπάνια που ακολούθησε τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS παρείχε δωρεάν τις υπηρεσίες πιστοποιώντας το WWF Ελλάς με βάση το πρότυπο ISO 9001:2008 με αντικείμενο τα Έργα και τις Δραστηριότητες της για την προστασία του Περιβάλλοντος και της Φυσικής Κληρονομιάς και τη Διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.

Vodafone
www.vodafone.gr

Η Vodafone στο πλαίσιο του προγράμματος Vodafone World of Difference δίνει σε 10 νικητές την ευκαιρία για έμμισθη εξάμηνη εργασία σε ένα κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους όπου αποκτούν εμπειρία και καλλιεργούν νέες δεξιότητες. Η Σοφία Αξωνίδη θα είναι στην παρέα του προγράμματος «WWF Καλύτερη Ζωή» συμμετέχοντας υποστηρικτικά στην υλοποίηση της εκστρατείας WWF Greenspaces.

NEWSLETTER