ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ | WWF
© WWF Ελλάς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η πολιτική μας για απόλυτη οικονομική διαφάνεια και λογοδοσία δεν είναι ανάγκη, αλλά επιλογή. Για περίπου τρεις δεκαετίες διαχειριζόμαστε πόρους που λαμβάνουμε από όλους εσάς, χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, με μοναδικό στόχο την αποτελεσματική προστασία του περιβάλλοντος. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, οι υποστηρικτές μας να αισθάνονται ασφάλεια σε σχέση με το πώς αξιοποιούνται τα χρήματά τους, αλλά και ολόκληρη η κοινωνία να έχει πρόσβαση σε αυτήν την πληροφορία. Για αυτό ακολουθούμε τα αυστηρότερα εθνικά και διεθνή λογιστικά πρότυπα και ελεγχόμαστε σε ετήσια βάση από ανεξάρτητους οικονομικούς ελεγκτές (ορκωτοί λογιστές), αλλά και βάσει τακτικών διαδικασιών εσωτερικών ελέγχων.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ
© WWF Ελλάς

Θεωρούμε ότι το βασικό συστατικό της σχέσης μας τόσο με τους υποστηρικτές μας όσο και με τους χρηματοδότες μας είναι η διαφάνεια. Σε αυτό το πλαίσιο, κοινοποιούμε τα οικονομικά στοιχεία των εσόδων μας. Το οικονομικό έτος 2018 - 2019 οι χρηματοδότες μας έχουν δώσει πάνω από 1% των ετησίων εσόδων μας, δηλαδή πάνω από 39.443 € σε σύνολο εσόδων 3.944.276 €.

Ίδρυμα MAVA 1.289.304
Ευρωπαϊκή Επιτροπή 616.505