«Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να δώσουν μια ανάσα στον πλανήτη!». Αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπουν το WWF Ελλάς και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σουφλίου, στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Η αλόγιστη κατανάλωση ενέργειας και προϊόντων και ο σύγχρονος τρόπος ζωής,  επιβαρύνουν το περιβάλλον, αλλά και την ίδια μας την υγεία. Για αυτό τον λόγο, καλούμε μικρούς και μεγάλους να μοιραστούν μαζί μας μέσα από το παιχνίδι και τη μουσική, ιδέες για μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, οι οποίες αθροιστικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Αφίσα εκδήλωσης
Περιβαλλοντικά παιχνίδια, αλλά και μουσικές δραστηριότητες θα συνθέσουν δημιουργικά την εκδήλωση της ημέρας. Στον ίδιο χώρο, τα παιδιά θα μπορέσουν να επισκεφτούν το σηροτροφείο που έχει οργανωθεί από το προσωπικό του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σουφλίου.

Η εκδήλωση με τίτλο «Αλλάζω τρόπο ζωής, αλλάζω την τύχη της Γης» συνδιοργανώνεται από το WWF Ελλάς και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σουφλίου. Θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το απόγευμα της Κυριακής, 5 Ιουνίου 2011, στις 17:30. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή και δωρεάν για όλους. Μετά τα παιχνίδια, τα παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν βραβεία.

Περισσότερες πληροφορίες:
Σκαρτσή Θεοδώρα, συντονίστρια προγράμματος Έβρου WWF Ελλάς, 2554032210