Πώς μπορούν να χωρέσουν μέσα σε έναν μπαχτσέ η αγάπη για το ποδήλατο, η προστασία των μεγάλων αρπακτικών και γυπών και δύο χώρες;

Στον μπαχτσέ του Γρηγόρη Αζορίδη, καλού φίλου του WWF και δραστήριου μέλους του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Ν. Ορεστιάδας «Ρήσος», βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα Τούρκοι ποδηλάτες από τον Αθλητικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Αδριανούπολης. Η αγάπη που μοιράζονται οι δύο ομάδες για το ποδήλατο και τη φύση, τους έφερε για ακόμη μια φορά μαζί και μάλιστα στον ίδιο κήπο, όπου ο Γρηγόρης είχε φιλοξενήσει προ ημερών το «νεαρό καρτάλι» που απελευθερώσαμε πρόσφατα.

Από αυτό το συναπάντημα δεν θα μπορούσε να λείπει το WWF, ακόμη κι αν κανείς από εμάς δεν κατάφερε να βρεθεί εκεί. Ο Γρηγόρης ήταν υπεραρκετός, προκειμένου να «διαφημίσει» τις δράσεις μας για την προστασία των μεγάλων αρπακτικών και του μαυρόγυπα στους Τούρκους ποδηλάτες και να θυμίσει για ακόμη μια φορά σε όλους μας την αξία της αυθεντικής αγάπης για τη φύση.

Άλλωστε, τα μεγάλα αρπακτικά και οι γύπες δεν γνωρίζουν σύνορα, όπως δεν γνωρίζει και το ποδήλατο…

ΥΓ: Επ’ ευκαιρία της συγκεκριμένης ανάρτησης θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον κ. Αζορίδη για όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται δίπλα μας και στηρίζει τις προσπάθειές μας.