Με μεγάλη έκπληξη, κατά την τελευταία μας επίσκεψή στα Σεκάνια, είδαμε ότι έλειπε το ξύλινο φυλάκιο του WWF Ελλάς που βρίσκεται στο χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία των Σεκανίων.

 


Το φυλάκιο πριν... WWF Ελλάς/Χαρίκλεια ΜινώτουΈνας ανεμοστρόβιλος που είχε περάσει από την περιοχή το είχε ολοκληρωτικά καταστρέψει. Τα κομμάτια του βρίσκονταν στην πλαγιά  καθώς και ο εξοπλισμός και τα δείγματα που αποθηκεύονταν σε αυτό.


Το φυλάκιο μετά... WWF Ελλάς/Χαρίκλεια ΜινώτουΤην ίδια τύχη είχε και το ξύλινο φυλάκιο του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου (ΕΘΠΖ) στην παραλία. Τα δύο φυλάκια εξυπηρετούν τις ανάγκες των εργαζομένων του ΕΘΠΖ για τη φύλαξη, των επιστημονικών συνεργατών του WWF Ελλάς και του ΕΘΠΖ, των εθελοντών.


ΕΚΤΑΚΤΟ

Μπες τώρα στη μάχη ενάντια στη κλιματική κρίση

Καθώς η κλιματική κρίση κλιμακώνεται εμείς δεν μένουμε σιωπηλοί.

Από το 1991 αγωνιζόμαστε ενάντια στις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις, μαχόμαστε κατά της απώλειας της άγριας ζωής, των δασικών πυρκαγιών και της υπεραλίευσης, ξεσκεπάζουμε την κακή νομοθεσία και τα περιβαλλοντικά εγκλήματα και κάνουμε νομικές παρεμβάσεις, σχεδιάζουμε λύσεις μακριά από τις ρυπογόνες πρακτικές των ορυκτών καυσίμων και αλλάζουμε συνειδήσει πολιτών και κυβερνήσεων. Πιστεύουμε πως είμαστε η γενιά που μπορεί να χτίσει το μέλλον της ανθρωπότητας διαφορετικά και για να συνεχίσουμε να μαχόμαστε για όλα όσα εκπροσωπούμε χρειαζόμαστε την οικονομική σου υποστήριξη περισσότερο από ποτέ. 

Ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι αρκετή για να συμβάλει στη πιο μεγάλη αλλαγή!

Υποστήριξε

Μοιράσου το με φίλους
 

Σχόλια