Τώρα είναι η ώρα για να αναλάβουμε θετική, τολμηρή και φιλόδοξη δράση αν θέλουμε να εξασφαλίσουμε έναν κατοικήσιμο πλανήτη για εμάς και τα παιδιά μας. Είμαστε η τελευταία γενιά που μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία μας!

Για αυτό ακριβώς, τα 30 χρόνια δράσης που κλείνουμε φέτος στην Ελλάδα είναι για εμάς μια αφορμή για να σας καλέσουμε να παλέψουμε μαζί για τον κόσμο μας.

WWF
© WWF

30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ

30 χρόνια τώρα δουλεύουμε στην Ελλάδα για να προστατέψουμε τη μοναδική της φύση, να αναπτύξουμε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, να αλλάξουμε πολιτικές αλλά και να αντισταθούμε σε υποβαθμίσεις. 30 χρόνια τώρα καταφέραμε μαζί πολλά και συνεχίζουμε. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα και σίγουρα δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του αύριο. Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε μαζί τη μάχη για τη ζωή μας και τον κόσμο μας.

WWF
© WWF

Ό,τι έχουμε καταφέρει εδώ και 30 χρόνια το οφείλουμε στη δική σας συμμετοχή και βοήθεια. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας έχετε δείξει: να συνεχίσουμε το έργο μας με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

- Δημήτρης Καραβέλλας, γενικός διευθυντής WWF Ελλάς