Σουφλέ σοκολάτας με κόκκινα φρούτα

Δημοσιεύτηκε στις 04 April 2022

Food4Thoughers

Υλικά

  • 100 γρ. αλεύρι
  • 250 ml γάλα σόγιας
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. baking powder
  • 75 ml ηλιέλαιο
  • 2 σταγόνες βανίλια
  • 45 γρ. κακάο
  • Κουβερτούρα (σε κομμάτια)
  • κόκκινα φρούτα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ για 10 λεπτά. Βάζουμε το μείγμα σε φορμάκια για σουφλέ και ρίχνουμε μέσα σε κάθε φορμάκι από ένα κομμάτι κουβερτούρα στο κέντρο και μερικά κόκκινα φρούτα. Ψήνουμε στους 180οC για 30 λεπτά (για πιο υγρό αποτέλεσμα) ή για 35 λεπτά (για λίγο πιο σταθερό).

© Κλεάνθη Πάλλα, Food4Thoughers
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ