ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ | WWF
© Andrea Bonetti / WWF Ελλάς

ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ

Γίνε η «φωνή» του WWF Ελλάς

Η ομάδα Άμεσου Διαλόγου - εδώ και 14 χρόνια - είναι η «φωνή» του WWF Ελλάς που ενημερώνει και κινητοποιεί τους πολίτες, όλους εσάς, απέναντι στις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις. 

Στόχος της ομάδας είναι να προσελκύσει νέους οικονομικούς υποστηρικτές, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε τις δράσεις μας για την προστασία απειλούμενων ειδών, τη «θωράκιση» οικολογικά πολύτιμων περιοχών της χώρας και την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Η δουλειά της ομάδας

Υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να συμβάλουν έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο. Τα μέλη της ομάδας Άμεσου Διαλόγου βρίσκονται στις πιο πολυσύχναστες γωνιές της πόλης (και όχι μόνο…) ώστε να τους εντοπίσουν, να μιλήσουν μαζί τους και να τους δείξουν τον τρόπο.

Συζητάμε με τον κόσμο για τις πρωτοβουλίες και το έργο μας, μιλάμε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν το περιβάλλον και το κλίμα και ζητάμε από τους πολίτες να γίνουν μέρος της λύσης. Πώς; Στηρίζοντας οικονομικά τη δράση του WWF Ελλάς!

Η ομάδα Άμεσου Διαλόγου εργάζεται καθημερινά, σε ζευγάρια, σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας, αλλά και σε άλλες περιοχές της Αττικής που είναι προσβάσιμες με δημόσια συγκοινωνία.

Συχνά, η ομάδα ταξιδεύει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, σε μονοήμερες ή εβδομαδιαίες εξορμήσεις.

Ενδεικτικά, το 2019 η ομάδα ταξίδεψε σε 28 πόλεις: Σκιάθο, Νάξο, Τήνο, Λευκάδα, Ρέθυμνο, Χίο, Χανιά. Κέρκυρα, Σπέτσες, Πάτρα, Καλαμάτα, Βόλο, Λάρισα, Αγρίνιο, Καβάλα, Σέρρες, Σύρο, Αίγινα, Πάρο, Τρίκαλα, Λέσβο, Ζάκυνθο, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Ηράκλειο, Σητεία, Σπάρτη. 

Κάθε εξόρμηση ήταν μια αφορμή για προσωπική εξέλιξη αλλά και μια ομαδική περιπέτεια! Το αποτέλεσμα; Η ομάδα κατάφερε να προσελκύσει συνολικά 1.658 νέους υποστηρικτές για το WWF Ελλάς!

WWF

Σου ταιριάζει;

Αν έχεις γνώση και ενδιαφέρον για τα περιβαλλοντικά προβλήματα και θέλεις να ευαισθητοποιήσεις και τους γύρω σου για αυτά

Αν απολαμβάνεις να δουλεύεις ως μέλος μιας ομάδας

Αν σου αρέσει να ανοίγεις διάλογο για αυτά που πιστεύεις και η επιχειρηματολογία είναι το δυνατό σου σημείο

Αν οι περισσότεροι διάλογοί σου καταλήγουν με το συνομιλητή σου να λέει «…έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί!»

Αν είσαι εξωστρεφής και επικοινωνιακός

Αν μπορείς να ταξιδεύεις συχνά σε πόλεις εκτός Αθήνας

Τότε μπορείς να γίνεις ο επόμενος εκπρόσωπος Άμεσου Διαλόγου του WWF Ελλάς!

Ως μέλος της ομάδας Άμεσου Διαλόγου, θα λάβεις εντατική εκπαίδευση σχετικά με τα περιβαλλοντικά ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα και τον πλανήτη, αλλά και εκπαίδευση σε ικανότητες επικοινωνίας και επιχειρηματολογίας.

Πάνω απ’ όλα θέλουμε να μοιράζεσαι το όραμα του WWF, για έναν κόσμο αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπου και φύσης. Θέλουμε να εμπνέεσαι από το όραμα του WWF γιατί η δουλειά σου είναι σημαντική για το WWF Ελλάς και η δουλειά του WWF Ελλάς είναι σημαντική για την προστασία της φύσης.

Τι σου προσφέρουμε

Αμοιβή: 475 ευρώ μικτά το μήνα (περίπου 400 ευρώ καθαρά, με ασφάλεια ΙΚΑ) και δυνατότητες εξέλιξης. 

Ωράριο: 9.30 - 2.30 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή. 

Αρχική σύμβαση για ένα μήνα, με δυνατότητα μετατροπής σε αορίστου χρόνου μετά από αξιολόγηση.

 

 

NEWSLETTER